Tripletex – Et komplett, webbasert økonomisystem

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. Det er enkelt for din bedrift å legge lage fakturaer med KID, opprette kunder og leverandører med oppslag mot Brønnøysundregistrene og å skanne inn bilag og andre dokumenter med den nyttige arkiv og bilagsmottak funksjonen.

Faktura, regnskap og lønn

Tripletex har utviklet et særdeles logisk og oversiktlig økonomisystem som gjør at alle skal kunne forstå tallene i regnskapet. Sammen med en fakturaløsning med mye automatikk og et funksjonelt lønnssystem har du en fullverdig løsning for din bedrift.
Les mer »

Bilagsføring

Når du fører en leverandørfaktura i Tripletex, så kan du knytte utgifter til ansatte, prosjekter, avdelinger og produkter. Samtidig kan du velge om en utgift skal viderefaktureres på et prosjekt. I en enkel operasjon kan du periodisere og betale den samme regningen.
Les mer »

Prosjektverktøy

Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy. Med Tripletex har du full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid.
Les mer »


EHF

Med Tripletex får din bedrift muligheten til å både sende og motta fakturaer i EHF-format helt gratis. Ved å bruke EHF vil dere spare tid og ressurser på mindre manuelt arbeid med fakturaer.
Les mer »

Sikkerhet

Hvis du vil ha tilgang til bedriftens nøkkeltall, skal du kunne få tak i dem ved behov. Tilgangen til dine rapporter er kun noen få tastetrykk unna, og Tripletex gir dere tilgang døgnet rundt. Tripletex sine servere ligger hos Basefarm, som er markedsledende innenfor skybaserte servertjenester.
Les mer »

Timeføring

Timer kan være grunnlaget for både lønn og fakturaer, og de kan gi en oversikt over hva som skjer i bedriften. Tripletex kan settes opp etter bedriftens behov, og vi hjelper dere med å kartlegge disse behovene. Ansatte kan føre timer op PC, Mac, mobiltelefon og nettbrett.
Les mer »