Uni Økonomi – Best på økonomi

Uni Økonomi er et regnskapsprogram som er kåret til best i test tre år på rad. Systemet er enkelt, effektivt og funksjonelt og tilbyr en mengde god funksjonalitet som gjør at din arbeidsflyt blir optimalisert. Systemet benytter innovative teknologier, og er spesialtilpasset for en rekke bransjer og oppgaver.

Faktura

Uni Faktura inneholder fleksible løsninger som gjør det enkelt og raskt for din bedrift å generere og sende fakturaer. Oppfølging av fakturaer er enkelt med gode purrerutiner, kredittgrenser og integrert løsning for inkasso.
Les mer »

Regnskap

Inneholder en mengde funksjoner som gjør din hverdag enklere, med innebygd OCR tolkning av dokumenter, import av bankutskrift og innskanning av bilag. Det er enkelt å søke opp skannede bilag ved senere anledninger, slik at du alltid har oversikt over hva som er blitt fakturert tidligere.
Les mer »

Lønn

At lønnsutbetalingene er riktige, at skattetrekket blir utført korrekt og at lønns- og trekkoppgaver blir automatisk og riktig fylt ut er meget viktig i alle bedrifter. Med lønnsprogrammet får du mulighet til å opprette egne lønnsarter, overføre informasjon elektronisk til Altinn, lønnsslipper på e-post med passordbeskyttelse og OTP håndtering med direkte overføring til forsikringsselskap.
Les mer »


CRM

Kundeoppfølging har aldri vært lettere, med integrasjon mot Microsoft Outlook slik at du kan lagre dokumenter og e-poster knyttet til dine kunder. Det er også enkelt å gjøre oppslag mot telefonkataloger og proff.no, slik at informasjonen om dine kunder alltid er oppdater. Dokumenter kan håndteres pr. kunde, prosjekt, ordre og avdeling slik at du har full oversikt.
Les mer »

Butikkdata

Butikkdatamodulen er fullintegrert mot ordre, bestilling, lager, faktura og regnskap. Dermed får du tilgang til ordre i kassepunktet og lagerbeholdningen vil til en hver tid være oppdatert. Fullintegrert løsning betyr også at dagsoppgjøret posteres direkte i regnskapet uten ekstra arbeid.
Les mer »

Uni Avstemming

Uni Avstemming dekker alle behov for avstemminger som bankavstemming, interim, mellomværende, kunde/leverandør. I motsetning til tradisjonelle 3. partsløsninger som er basert på eksport og import av filer, er disse produktene fullt ut integrert i Uni Økonomi direkte.
Les mer »